EVERYTHING ABOUT رییس جمهور

Everything about رییس جمهور

Everything about رییس جمهور

Blog Article

آرشیو

↑ «تاکید مخالفان جمهوری اسلامی در داخل و خارج از ایران بر تحریم انتخابات». ایران اینترنشنال. ۲۰۲۱-۰۶-۱۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۶-۱۸.

مهدی کروبی ملقب به «شیخ اصلاحات» که همچنان در حبس خانگی است، از عبدالناصر همتی حمایت کرده، در خانه‌اش رای داد.[۱۴۳]

↑ ۱۳۹٫۰ ۱۳۹٫۱ «انتخابات ۱۴۰۰ ایران؛ علیرضا زاکانی و محسن مهرعلیزاده انصراف دادند». بی‌بی‌سی فارسی. ۱۶ ژوئن ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۱۶ ژوئن ۲۰۲۱.

زاکانی برای سومین بار در انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت نام کرد و برای اولین بار تأیید صلاحیت شد. اگرچه او نقش حمایتی خود برای سید ابراهیم رئیسی را رد کرد و گفت خودم می‌خواهم رئیس‌جمهور شوم، اما برخی رسانه‌ها و عبدالناصر همتی در مناظرات بر پوششی بودن وی تأکید داشتند.

سیاهه مقالات علمی این استاد گروه برق دانشگاه صنعتی شریف در تارنمای رسمی دانشگاه ثبت شده است.

↑ «چند درصد قدرت کشور در اختیار رئیس‌جمهور است؟ / پاسخ یک نماینده پیشین مجلس». پایگاه خبری جماران. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۵ آوریل ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۳-۲۴.

سید حسن خمینی ظهر روز رأی‌گیری با حضور در حسینیه جماران رأی خود را به صندوق انداخت.[۱۴۷]

 قطر: شیخ تمیم بن‌حمد NEWS آل ثانی، امیر قطر در یک تماس تلفنی با سید ابراهیم رئیسی، پیروزی وی را در انتخابات ریاست‌جمهوری تبریک گفت.[۱۹۳]

↑ حمایت اصلاح‌طلبان از مهرعلیزاده در انتخابات ۱۴۰۰ ↑ «بیانیه «ائتلاف جمهور» در حمایت از نامزدی همتی». همشهری آنلاین. ۲۶ خرداد ۱۴۰۰. دریافت‌شده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۰.

 لبنان: نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان پیروزی سید ابراهیم رئیسی به‌عنوان رئیس‌جمهور منتخب مردم ایران در سیزدهمین دوره انتخابات را به رهبر ایران تبریک گفت و اعلام کرد: "ایران با قاطعیت در برابر تحریم ها مقاومت می‌کند.

سید مصطفی محقق داماد و محمد درویش‌زاده در مقاله‌ای با عنوان "حقوق را جدی بگیریم (جای خالی قانون «مدیریت تعارض منافع» در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم)" اثبات کردند که در انتخابات دوره سیزدهم ریاست جمهوری سه مورد نقض قواعد تعارض منافع اتفاق افتاده؛ این در حالی است که قواعد تعارض منافع در منابع اسلامی، آیات قرآن و روایات و فقه اسلامی، پذیرفته شده‌است.

↑ «اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری انتخاب شدند». ایسنا. ۲۰۲۱-۰۲-۰۶. بایگانی‌شده از اصلی در ۷ فوریه ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۲-۱۰.

" او همچنین در این پیام ابراز امیدواری نموده است، دو کشور که شصت سالگی روابط دیپلماتیک خود را در سال بعد جشن می گیرند، در دوره تصدی ریاست جمهوری توسط رئیسی، روابط دوستانه ای را که تا به حال داشته اند را بیش از پیش تقویت نمایند.[۱۹۶]

Report this page